Њихова Краљевска Височанства Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина, са кћерком Алисон традиционално проводе божићне празнике у Краљевском двору на Дедињу.

Њ.К.В. Престолонаследник Александар је на Бадње јутро исекао бадњак, а Бадње вече је обележено традиционалним паљењем бадњака испред Краљевског двора. Бадњак су освештали јереји Владимир Левићанин и Панајотис Картасиос, а саслуживао им је ђакон Дарко Радовановић.

Поред чланова Краљевске породице, паљењу бадњака присуствовали су и представници саветодавних тела Круне, Краљевског медицинског Одбора, као и чланови Управног одбора Фонда Њ.К.В. Престолонаследника Александра за културу и образовање. Традиционални пригодни пријем за све присутне приређен је потом у Плавом салону Краљевског двора.

Престолонаследник Александар је још једном позвао грађане Србије и Републике Српске да проведу што више времена са својим породицама 2018. године и пожелео им добро здравље и срећу.

Њихова Краљевска Височанства присуствоваће Божићној литургији коју ће Његова Светост Патријарх Српски господин Иринеј служити у Храму Светог Саве у 9 часова, након чега ће Принцеза Катарина посетити дечије болнице на Бањици и у Тиршовој, где ће поделити пакетиће и прославити Божић са децом која су тренутно њихови пацијенти.

Краљевска породица још једном жели срећан Божић и срећне празнике свим грађанима Србије и Републике Српске традиционалним божићним поздравом „Христос се роди!“.

Њ.К.В. Престолонаследник Александар и свештенство Српске Православне Цркве  Њ.К.В. Престолонаследник Александар, Њ.К.В. Принцеза Катарина и Г-ђа Алисон Ендрјуз  Њ.К.В. Престолонаследник Александар и  Њ.К.В. Принцеза Катарина  Дарко Спасић, Драгољуб Кавран, Њ.К.В. Престолонаследник Александар, Њ.К.В. Принцеза Катарина, Г-ђа Алисон Ендрјуз, Зоран Живановић и Предраг Марковић

Њ.К.В. Престолонаследник Александар, Њ.К.В. Принцеза Катарина , Г-ђа Алисон Ендрјуз и Удружење Краљевина Србија Њ.К.В. Престолонаследник Александар пали бадњак испред Краљевског двора  Паљење бадњака испред Краљевског Двора 8F2A4773