Њихова Краљевска Височанства Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина заједно са г-ђом Бети Румелиотис, сестром Принцезе Катарине, присуствовали су на Богојављење традиционалном пливању за Часни крст на Дунавском кеју у Земуну.

Након литије од Храма Светог оца Николаја до Дунавског кеја, одржано је традиционално пливање за Часни крст. Догађају су присуствовали и г-дин Дејан Матић, председник општине Земун и заменик председника г-дин Дамир Ковачевић. Престолонаследник Александар упутио је честитке победнику Урошу Радуловићу, а свим православним верницима честитао данашњи празник поздравом „Бог се јави!“.

Њихова Краљевска Височанства Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина, заједно са кћерком Алисон и сестром Принцезе Катарине г-ђом Бети Румелиотис, касније током дана присуствовали су и обележавању Дана Архива Југославије, као и представљању зборника докумената „Југославија – Сједињене Америчке Државе, сусрети и разговори највиших званичника Југославије и САД 1955-1980“.

Њ.К.В. Престолонаследник Александар, Њ.К.В. Принцеза Катарина и Урош Радуловић Њ.К.В. Престолонаследник Александар, Његова Светост Патријарх српски Г. Иринеј и Урош Радуловић Пливање за Часни крст у Земуну Богојављенска Литија

Богојављење 2018 Пливање за Часни крст у Земуну Богојављење 2018 Обележавање Дана Архива Југославије Обележавање Дана Архива Југославије