Њихова Краљевска Височанства Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина, заједно са Његовим Преосвештенством Епископом источноамеричким Иринејом, присуствовали су добротворној вечери у Потомаку у Мериленду, на којој су прикупљена средства за српску православну цркву Свети Лука у том граду.

Вечери су присуствовали Њ.Е. г-ђа Жељка Цвијановић премијер Републике Српске, г-дин Владимир Маринковић, потпредседник Скупштине Србије, г-дин Мехо Махмутовић, државни секретар у Министарству здравља, као и господин Бранко Терзић, краљевски ађутант и члан Крунског већа, са супругом и господин Марк Рашевић.

Краљевски пар захвалио је оцу Василију Вранићу, госпођи Дрини Властелић-Рајић и парохијанима који су организовали њихову прву посету цркви Св. Луке.

 

Њ.К.В. Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина, Његово Преосвештенство Епископ источноамерички Иринеј и Отац Василије Вранић   Њ.К.В. Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина, Његово Преосвештенство Епископ источноамерички Иринеј и Отац Василије Вранић  Њ.К.В. Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина, Његово Преосвештенство Епископ источноамерички Иринеј и господин Бранко Терзић, краљевски ађутант и члан Крунског већа  Добротворна вечера за помоћ српској православној цркви Свети Лука у Потомаку, Мериленд

Њ.К.В. Престолонаследник Александар, Његово Преосвештенство Епископ источноамерички Иринеј и Отац Василије Вранић   Добротворна вечера за помоћ српској православној цркви Свети Лука у Потомаку, Мериленд