Њено Краљевско Височанство Принцеза Катарина посетила је данас београдске дечије болнице, где је пожелела срећан Божић и деци поделила новогодишње пакетиће. Њ.К.В. Принцеза Катарина посетила је Педијатријско одељење Института за ортопедску хирургију Бањица, као и Универзитетску дечију клинику у Тиршовој улици. Ова вредна помоћ омогућена је у сарадњи са Лајфлајн Чикаго хуманитарном организацијом чији је Принцеза Катарина покровитељ.

„Моја фондација и ја ћемо наставити да помажемо нашим здравственим установама како бисмо им олакшали рад и лечење деце. Данашња донација је добијена захваљујући хуманитарној организацији Лајфлајн Чикаго. Свим лекарима и деци желим срећан Божић и много радости и љубави. Христос се роди!“, рекла је Принцеза Катарина.

На божићно јутро, Њихова Краљевска Височанства Престолонаслендик Александар и Принцеза Катарина присуствовали су литургији у Храму Светог Саве, након чега је Принцеза Катарина присуствовала и служила ручак за више од педесеторо деце у Дому за децу и омладину „Јован Јовановић Змај“ заједно са г-ђом Кати Чаба, амбасадорком Канаде у Србији.

Њихова Краљевска Височанства изражавају посебну захвалност хуманитарној организацији Лајфлајн Чикаго на помоћи у прикупљању божићних поклона за децу.

Њ.К.В. Принцеза Катарина, Њ.Е. госпођа Кати Чаба, амбасадорка Канаде у Србији и чланови Кулинарске асоцијације Србије  у Дому за децу и омладину „Јован Јовановић Змај“ Њ.К.В. Принцеза Катарина у хуманитарној посети Педијатријском одељењу Института за ортопедску хирургију Бањицљ Њ.К.В. Принцеза Катарина у хуманитарној посети Универзитетској дечијој клиници у Тиршовој улици Њ.К.В. Принцеза Катарина у хуманитарној посети Универзитетској дечијој клиници у Тиршовој улици

Њ.К.В. Принцеза Катарина у хуманитарној посети Универзитетској дечијој клиници у Тиршовој улици Њ.К.В. Принцеза Катарина и Њ.Е. госпођа Кати Чаба, амбасадорка Канаде у Србији у Дому за децу и омладину „Јован Јовановић Змај“ Њ.К.В. Престолонаследник Александар, Ивица Дачић, први потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије и Његова Светост Патријарх српски Г. Иринеј Ломљење чеснице на платоу испред Храма Светог Саве

Божићна литургија у Храму Светог Саве Божићна литургија у Храму Светог Саве