Njeno Kraljevsko Visočanstvo Princeza Katarina posetila je danas beogradske dečije bolnice, gde je poželela srećan Božić i deci podelila novogodišnje paketiće. Nj.K.V. Princeza Katarina posetila je Pedijatrijsko odeljenje Instituta za ortopedsku hirurgiju Banjica, kao i Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj ulici. Ova vredna pomoć omogućena je u saradnji sa Lajflajn Čikago humanitarnom organizacijom čiji je Princeza Katarina pokrovitelj.

„Moja fondacija i ja ćemo nastaviti da pomažemo našim zdravstvenim ustanovama kako bismo im olakšali rad i lečenje dece. Današnja donacija je dobijena zahvaljujući humanitarnoj organizaciji Lajflajn Čikago. Svim lekarima i deci želim srećan Božić i mnogo radosti i ljubavi. Hristos se rodi!“, rekla je Princeza Katarina.

Na božićno jutro, Njihova Kraljevska Visočanstva Prestolonaslendik Aleksandar i Princeza Katarina prisustvovali su liturgiji u Hramu Svetog Save, nakon čega je Princeza Katarina prisustvovala i služila ručak za više od pedesetoro dece u Domu za decu i omladinu „Jovan Jovanović Zmaj“ zajedno sa g-đom Kati Čaba, ambasadorkom Kanade u Srbiji.

Njihova Kraljevska Visočanstva izražavaju posebnu zahvalnost humanitarnoj organizaciji Lajflajn Čikago na pomoći u prikupljanju božićnih poklona za decu.

 

Nj.K.V Princeza Katarina i Nj.E. gospođa Kati Čaba, ambasadorkom Kanade u Srbiji  u Domu za decu i omladinu „Jovan Jovanović Zmaj“ Nj.K.V Princeza Katarina u humanitarnoj poseti Pedijatrijskom odeljenju Instituta za ortopedsku hirurgiju Banjica Nj.K.V Princeza Katarina u humanitarnoj poseti Univerzitetskој dečijој klinici u Tiršovoj ulici Nj.K.V Princeza Katarina u humanitarnoj poseti Univerzitetskој dečijој klinici u Tiršovoj ulici

Nj.K.V Princeza Katarina u humanitarnoj poseti Univerzitetskој dečijој klinici u Tiršovoj ulici Nj.K.V Princeza Katarina i Nj.E. gospođa Kati Čaba, ambasadorkom Kanade u Srbiji  u Domu za decu i omladinu „Jovan Jovanović Zmaj“ Nj.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar, Ivica Dačić, prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbijе i Njegova Svetost Patrijarh srpski G. Irineј Lomljenje česnice na platou ispred Hrama Svetog Save

Božićna liturgija u Hramu Svetog Save Božićna liturgija u Hramu Svetog Save