Њ.К.В. Принцеза Катарина данас је посетила три Дома за незбринуту децу у Београду и том приликом поделила персонализоване поклоне деци у виду одеће, обуће, играчака и хигијенских пакета. Донација је прикупљена у сарадњи са хуманитарном организацијом Лајфлајн Чикаго, чији је покровитељ Принцеза Катарина.

Почетком дана, Принцеза је посетила Дом „Дринка Павловић“ и на радост све деце, поделила поклоне који су донација донација Српске православне цркве Светог Ђорђа у Шерервилу у Индијани.

Своје даривање Принцеза је наставила у Дому „Васа Стајић“ и испоручила донацију цркве Светог Николе из Монровила у Пенсилванији и цркве Светог Илије из Меривила у Индијани.

Са децом из Дома „Јован Јовановић Змај“ Принцеза Катарина провела је Божић и том приликом им послужила божићни ручак, а данас су деца из Дома добила и поклоне од Принцезе захваљујући донацији донацији цркве Светог Илије из Лејк Фореста у Индијани.

Принцези су се захвалили г-ђа Слађана Чабрић, помоћница министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, управници и особље Домова, као и деца.