Nj.K.V. Princeza Katarina posetila je tri Doma za nezbrinutu decu u Beogradu i tom prilikom podelila personalizovane poklone deci u vidu odeće, obuće, igračaka i higijenskih paketa. Donacija vredna više od 13.000 evra prikupljena je u saradnji sa humanitarnom organizacijom Lajflajn Čikago, čiji je pokrovitelj Princeza Katarina.

Početkom dana, Princeza je posetila Dom „Drinka Pavlović“ i na radost sve dece, podelila poklone koji su donacija donacija Srpske pravoslavne crkve Svetog Đorđa u Šerervilu u Indijani.

Svoje darivanje Princeza je nastavila u Domu „Vasa Stajić“ i isporučila donaciju crkve Svetog Nikole iz Monrovila u Pensilvaniji i crkve Svetog Ilije iz Merivila u Indijani.

Sa decom iz Doma „Jovan Jovanović Zmaj“ Princeza Katarina provela je Božić i tom prilikom im poslužila božićni ručak, a danas su deca iz Doma dobila i poklone od Princeze zahvaljujući donaciji donaciji crkve Svetog Ilije iz Lejk Foresta u Indijani.

Princezi su se zahvalili g-đa Slađana Čabrić, pomoćnica ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, upravnici i osoblje Domova, kao i deca.