Њено Краљевско Височанство Принцеза Катарина посетила је данас Прихватилиште за децу које је при заводу за васпитање деце и омладине, у пратњи г-ђе Кети Фенслоу, председнице одбора Лајфлајн хуманитарне организације у Чикагу као и њене ћерке г-ђице Трејси Армстронг. Хуманитарна организација Лајфлајн Чикаго ради под покровитељством Њ.К.В. Принцезе Катарине.

Принцеза Катарина је желела да деци улепша ове празничне дане и показе им да мисли на њих, доневши им ранчеве, школски прибор, плишане играчке и обућу и одећу. Деца и запослени у Прихватилишту за децу су са великом радошћу поздравили драге гошће и захвалили им се на дивним поклонима.

Њ.К.В. Принцеза Катарина и г-ђа Кети Фенслоу, председница хуманитарне организације Лајфлајн Чикаго током поделе поклона штићеницима Прихватилишта Њ.К.В. Принцеза Катарина и г-ђа Кети Фенслоу, председница хуманитарне организације Лајфлајн Чикаго током поделе поклона штићеницима Прихватилишта Г-ђа Кети Фенслоу, председница хуманитарне организације Лајфлајн Чикаго и Њ.К.В. Принцеза Катарине Њ.К.В. Принцеза Катарина и г-ђа Кети Фенслоу, председница хуманитарне организације Лајфлајн Чикаго током поделе поклона штићеницима Прихватилишта