Njeno Kraljevsko Visočanstvo Princeza Katarina posetila je danas Prihvatilište za decu koje je pri zavodu za vaspitanje dece i omladine, u pratnji g-đe Keti Fenslou, predsednice odbora Lajflajn humanitarne organizacije u Čikagu kao i njene ćerke g-đice Trejsi Armstrong. Humanitarna organizacija Lajflajn Čikago radi pod pokroviteljstvom NJ.K.V. Princeze Katarine.

Princeza Katarina je želela da deci ulepša ove praznične dane i pokaze im da misli na njih, donevši im rančeve, školski pribor, plišane igračke i obuću i odeću. Deca i zaposleni u Prihvatilištu za decu su sa velikom radošću pozdravili drage gošće i zahvalili im se na divnim poklonima.

Nj.K.V. Princeza Katarina i g-đa Keti Fenslou, predsednica humanitarne organizacije Lajflajn Čikago tokom podele poklona štićenicima Prihvatilišta Nj.K.V. Princeza Katarina i g-đa Keti Fenslou, predsednica humanitarne organizacije Lajflajn Čikago tokom podele poklona štićenicima Prihvatilišta G-đa Keti Fenslou, predsednica humanitarne organizacije Lajflajn Čikago i Nj.K.V. Princeza Katarine Nj.K.V. Princeza Katarina i g-đa Keti Fenslou, predsednica humanitarne organizacije Lajflajn Čikago tokom podele poklona štićenicima Prihvatilišta