Хуманитарна организација Лајфлајн Чикаго обезбедила је преко Фондације Њ.К.В. Принцезе Катарине рачунаре и штампаче за децу из школа и домова широм Србије, захваљујући великодушној донацији господина Аверија Стират и госпође Наде Цемовић Стират, донатора Лајфлајн Чикага.

Господин Авери Стират и госпођа Нада Цемовић Стират донирали су 36 преко потребних рачунара и 6 штампача са резервним кетриџима и папирима за штампање, чија је вредност процењена на око 2,5 милиона динара. Захваљујући овој значајној донацији деца из домова ће моћи да прате нове трендове и да уз савремену технологију развијају своје потенцијале и креативност.

Нову компјутерску опрему примили су Домови за децу и омладину у Сомбору, Белој Цркви и Алексинцу, Дом за децу ометену у развоју у Суботици као и Школа за основно и средње образовање у Крушевцу.

„Веома сам захвална Хуманитарној организацији Лајфлајн Чикаго и њиховим великодушним донаторима који су пружили деци могућност да уче и да се забаве уз примену савремене технологије. Захваљујући овим хуманим људима деца из домова знају да увек мислимо на њих и трудимо се да им обезбедимо безбрижно и срећно детињство“, рекла је Њ.К.В. Принцеза Катарина.