Подела божићних пакетића које је Фондација Њ.К.В. Принцезе Катарине обезбедила различитим институцијама за децу широм Србије и Републике Српске завршена је данас. Захваљујући xуманитарној организацији Лајфлајн Чикаго и другим донаторима, поклоне је примило више од 1000 деце у 32 установе (сиротишта, сигурне куће, дневни центри за децу са посебним потребама).

Претходних дана, Фондација Њ.К.В. Принцезе Катарине поклонима је обрадовала децу у домовима на територији Београда, Панчева, Крагујевца, Сомбора, Суботице, Новог Сада, Алексинца, Беле Цркве, Трстеника, Врњачке Бање, Косова и Метохије, Бања Луке, Лакташа, Бијељине и Милиног Села. Осим слаткиша и играчака, деца су добила одећу, обућу, школски прибор, као и средства за личну хигијену.

Такође, домовима су дониране и основне намирнице потребне за припремање хране (брашно, паста, сочиво и друге).

Поред хуманитарне организације Лајфлајн Чикаго која, под покровитељством Њ.К.В. Принцезе Катарине, више од 25 година несебично помаже деци, акцији прикупљања средстава за поклоне и основне потребштине прикључили су се и многобројни донатори.

Фондација Њ.К.В. Принцезе Катарине изражава велику захвалност хуманитарним организацијама Лајфлајн Чикаго, Лајфлајн Њујорк и Рејмон Николе Траст, амбасадама Малте, Мјанмара, Кореје, Хрватске, Финске, Кувајта и Италије у Србији, компанијама Житопромет – Млин ад, Лореал Србија, Атлантик Група, Концерн Бамби, Веропулос, Универсал Лоџистик Д.О.О., Даниели Челиковић и Ивани Михаљевић, као и свима коју су помогли деци.

Нажалост, због пандемије коронавируса деца нису могла да посете своју другу кућу, Бели двор, али су се Њихова Краљевска Височанства побринула да малишанима поклони буду достављени и да им и ове године празник буде испуњен радошћу.

Њихови осмеси и срећа, највећа су награда за све који су подржали Фондацију Њ.К.В. Принцезе Катарине.