Његово Kраљевско Височанство Престолонаследник Александар жели благословен и срећан Божић свим верницима широм света који овај велики празник славе по јулијанском календару.

„Поводом овог светог дана, када је рођен Син Господа нашег, наш Спаситељ Исус Христос, свим грађанима Србије, Републике Српске и свим људима широм света који сутра славе Божић, шаљем моје најтоплије и најсрдачније честитке.

Желим вам срећу и благостање, и да Божић проведете у миру и љубави, окружени својим најмилијима. Нека ватра бадњака, коју традиционално палимо на овај дан да нас подсети на ону свету ноћ у Витлејему, када је Отац послао свога Сина свим народима света да им донесе Спасење, унесе топлину у наша срца и испуни их љубављу према Богу. Нека нас подсети колико је важно бити и остати на Христовом путу и не само следити га, него и живети по Његовим речима.

Моја породица и ја вам пре свега желимо добро здравље. Нека ваш дом и ваша породица буду извор мира, топлине и љубави. На овај свети дан сваки православни дом је мали храм и љубав из њега треба да се шири по свету.

Са великом радошћу изговарам речи нашег традиционалног поздрава – Мир Божији, Христос се роди!“, рекао је Престолонаследник Александар.

BOŽIĆNA ČESTITKA PRESTOLONASLEDNIKA ALEKSANDRA