Njegovo Kraljevsko Visočanstvo Prestolonaslednik Aleksandar želi blagosloven i srećan Božić svim hrišćanima u Srbiji i širom sveta koji ovaj sveti dan slave 25. decembra po novom kalendaru.

„Svim vernicima koji proslavljaju dan Hristovog rođenja po novom kalendaru, želim da Božić provedu u miru, zdravlju i radosti sa svojim najmilijima. Neka nas rođenje našeg Spasitelja podseti na svu važnost jedinstva, zajedništva i podrške jednih drugima u nevolji.

U teškim vremenima svi znamo gde je naš glavni izvor snage i najčvršća podrška – porodica je ta koja nam pomaže da savladamo sve izazove. Na ovaj dan je uobičajeno da se porodice okupljaju, što ga čini još lepšim. Ali, tu ljubav moramo da podelimo i sa svim drugim ljudima. To je ono čemu nas naš Gospod uči, i to je put koji svi treba da sledimo. To je pravi duh Božića.

Iznad svega, moja porodica i ja vam želimo da sačuvate svoje zdravlje i zdravlje vaših najmilijih, kao i blagostanje, napredak i svaku sreću. Neka vam ovaj veliki hrišćanski praznik donese mir, toplinu i ljubav. Mir Božiji, Hristos se rodi!”