У овој години која је скоро иза нас, Фондација Њ.К.В. Принцезе Катарине у Србији обележила је 20 година преданог рада на добробити и бољитку народа Србије и Републике Српске.

Филм „Правити промену на боље“ је сажета рекапитулација свега што су Фондација Њ.К.В. Принцезе Катарине у Београду и канцеларије Хуманитарне организације Лајфлајн у Чикагу, Њујорку, Торонту, Лондону и Атини, које све раде под покровитељством Њеног Краљевског Височанства, остварили, вођени и инспирисани посвећеношћу Њ.К.В. Принцезе Катарине хуманитарном раду и пружању помоћи онима којима је то најпотребније, без обзира на њихов пол, веру, расу, старост или етничку припадност.

„Веома сам поносна на моју Фондацију у Србији. Изузетно сам поносна на народ Србије, због његове храбрости. Прошли смо много тога и још увек успевамо да се насмејемо. Мој народ је увек у мојим мислима, мојим молитвама и у мом срцу. Хвала вам свима који сте ми помогли да учиним свет бољим. Захваљујем свима у канцеларијама Хуманитарне организације Лајфлајн широм света што ми помажу у томе и што верују у мене. Највише хвала мом супругу што ми је пружио ову прилику да помогнем. Захвална сам на сваком тренутку којим могу да  променим нечији живот на боље. Ценим сваки моменат ових двадесет година и унапред се радујем још многим успешним годинама у будућности. Свако од вас је дотакао мој живот на различите начине и подржао мисију моје Фондације да помаже свима којима је помоћ потребна. Осмеси које добијам од људи којима помажемо су мој највећи дар. Мој супруг и ја ћемо наставити да радимо на стварању боље будућности за нашу земљу и наш вољени народ. Бог вас све благословио“, изјавила је Принцеза Kатарина овим поводом.

У филму ћете чути и изјаве лекара који дуго година подржавају рад Њеног Краљевског Височанства: проф. др Иде Јовановић, чланице Краљевског медицинског одбора, проф. др Александра Љубића, члана Краљевског медицинског одбора, Доц. др Ане Јовићевић, чланице Краљевског медицинског одбора и проф. др Душице Бабовић, из Мејо клинике.