Његово Краљевско Височанство Престолонаследник Александар званично је данас отворио конференцију Енертех Балкан 2015 која се одржава у хотелу Хајат у Београду.

У свом поздравном говору, Њ.К.В. Престолонаследник Александар је истакао: „Са великим задовољством отварам трећу годишњу конференцију Енертех Балкан и поздрављам све вас на овој одличној прилици за размену знања, јачање постојеćих и успостављање нових пословних веза. Како зелена енергија добија све значајнију улогу у нашем свакодневном животу, веома сам задовољан што су организатори изабрали Београд за место одржавања овог панбалканског догађаја, и што данас овде видим представнике најзначајнијих компанија из региона које се баве применом пројеката обновљиве енергије, поготово енергије ветра и хидро енергије. Србија има огроман потенцијал да постане регионално чвориште по питању енергије ветра и хидро енергије, и надам се да ће многобројни нови пројекти заживети током година пред нама, стварајући нова радна места и јачајући енергетску независност земље.”

На конференцији која се одржава 24. и 25. марта 2015. у хотелу Хајат у Београду окупило се преко 100 руководилаца компанија из Србије, Хрватске, Румуније, Босне и Херцеговине, Бугарске, Албаније, Немачке, Аустрије, Уједињеног Краљевства и Холандије.

IMG_7045m IMG_7040m