Њихова Краљевска Височанства Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина присуствовали су данас Свечаној академији у Палати Србије поводом 60 година постојања Завода за спорт и медицину спорта.

Овом приликом директор Завода за спорт и медицину спорта г-дин Горан Бојовић уручио је плакету и захвалницу пријатељима ове репрезентативне установе која је успоставила највише стандарде у области развоја и примене најновије технологије и стручног рада у спорту. Међу добитницима признања је и Фондација Њеног Краљевског Височанства Принцезе Катарине.

Свечаности су присуствовали и Њ.Е. г-дин Вања Удовичић, министар омладине и спорта, многобројни представници спортске заједнице и други уважени гости.

Њено Краљевско Височанство Принцеза Катарина посетиће сутра Завод за спорт и спортску медицину и поклонити овој установи 5 терапеутских кревета у вредности од 10.000 евра који су обезбеђени захваљујући хуманитарним организацијама Лајфлајн Чикаго и Лајфлајн Торонто.

г-дин Горан Бојовић, директор Завода за спорт и медицину спорта уручује захвалницу Њ.К.В. Принцези Катарини Њихова Краљевска Височанства Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина са малишанима из дечијег хора „Чаролија“ Њихова Краљевска Височанства Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина са г-дином Гораном Бојовићем, директором Завода за спорт и медицину спорта и његовим сарадницима Њ.Е. Вања Удовичић, министар омладине и спорта, Њ.К.В. Принцеза Катарина и Њ.К.В. Престолонаследник Александар