Njihova Kraljevska Visočanstva Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina prisustvovali su danas Svečanoj akademiji u Palati Srbije povodom 60 godina postojanja Zavoda za sport i medicinu sporta.

Ovom prilikom direktor Zavoda za sport i medicinu sporta g-din Goran Bojović uručio je plaketu i zahvalnicu prijateljima ove reprezentativne ustanove koja je uspostavila najviše standarde u oblasti razvoja i primene najnovije tehnologije i stručnog rada u sportu. Među dobitnicima priznanja je i Fondacija Njenog Kraljevskog Visočanstva Princeze Katarine.

Svečanosti su prisustvovali i Nj.E. g-din Vanja Udovičić, ministar omladine i sporta, mnogobrojni predstavnici sportske zajednice i drugi uvaženi gosti.

Njeno Kraljevsko Visočanstvo Princeza Katarina posetiće sutra Zavod za sport i sportsku medicinu i pokloniti ovoj ustanovi 5 terapeutskih kreveta u vrednosti od 10.000 evra koji su obezbeđeni zahvaljujući humanitarnim organizacijama Lajflajn Čikago i Lajflajn Toronto.

g-din Goran Bojović, direktor Zavoda za sport i medicinu sporta uručuje zahvalnicu Nj.K.V. Princezi Katarini Njihova Kraljevska Visočanstva Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina sa mališanima iz dečijeg hora „Čarolija“ Njihova Kraljevska Visočanstva Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina sa g-dinom Goranom Bojovićem, direktorom Zavoda za sport i medicinu sporta i njegovim saradnicima Nj.E. Vanja Udovičić, ministar omladine i sporta, Nj.K.V. Princeza Katarina i Nj.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar