Њено Краљевско Височанство Принцеза Катарина посетила је данас Завод за спорт и медицину спорта и поклонила овој установи 5 терапеутских кревета у вредности од 10.000,00 евра који су обезбеђени захваљујући хуманитарним организацијама Лајфлајн Чикаго и Лајфлајн Торонто.

Принцезу је дочекао директор Завода за спорт и медицину спорта г-дин Горан Бојовић који се захвалио на донацији и упознао Принцезу са активностима Завода и предочио јој даље потребе ове репрезентативне установе.

Принцеза Катарина је истакла да се нада ће овом донацијом бар мало олакшати рад Завода за спорт и спортску медицину, и да њена Фондација вредно ради на томе да се захтеви медицинских установа испуне, јер зна да су потребе велике.

„Мој супруг Престолонаследник Александар и ја наставићемо истим темпом да помажемо. Желим да кажем да без наших пријатеља и људи из дијаспоре не би била могућа, зато им се најискреније захваљујем на пруженој помоћи“ – истакла је Принцеза Катарина.

Њихова Краљевска Височанства Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина присуствовали су јуче у Палати Србије свечаној академији поводом обележавања шездесетогодишњице постојања Завода за спорт и медицину спорта, и том приликом је Њеном Краљевском Височанству директор ове установе г-дин Горан Бојовић уручио захвалницу за помоћ коју Фондација Принцезе Катарине пружа овој важној установи.

Специјални терапеутски кревети које је Принцеза Катарина донирала Заводу за спорт и медицину спорта Г-дин Горан Бојовић, директор Завода за спорт и медицину спорта и Њ.К.В. Принцеза Катарина са запосленима у овој установи Г-дин Горан Бојовић, директор Завода за спорт и медицину спорта и Њ.К.В. Принцеза Катарина са медицинским особљем ове установе Г-дин Горан Бојовић, директор Завода за спорт и медицину спорта и Њ.К.В. Принцеза Катарина са запосленима у овој установи