Њ.Е. г-дин Хајнц Вилхелм, амбасадор Немачке у Србији, позвао је Његово Краљевско Височанство Престолонаследника Александра да присуствује синоћ позоришној представи „Црвенкапа” у извођењу позоришта „Бошко Буха”, у културном центру „Вук Караџић” у Београду. Амбасада Немачке сваке године традиционално подржава ову представу за децу из сиротишта и социјално угрожених група.

Његово Краљевско Височанство Престолонаследник Александар и Њ.Е. г-дин Хајнц Вилхелм обратили су се гостима. „Веома сам срећан што сам поново са вама на божићној представи у организацији немачке амбасаде. Немачки амбасадор и његова супруга настављају ову предивну традицију и позивају вас да уживате у представи. Фондација моје супруге Принцезе Катарине такође организује пријеме за хиљаду деце, сваке године за Божић, и ми се унапред радујемо што ћемо вас видети 5. јануара у Белом Двору”, рекао је Престолонаследник.

Хуманитарна Фондација Њ.К.В. Принцезе Катарине обезбедила је тридесет бесплатних карата за децу без родитељског старања у Београду. Деца су била веома срећна што су добила прилику да уживају у овој прелепој представи и божићним празницима, јер сва деца заслужују да доживе чаролије из бајки.

IMG_7561m IMG_7689m IMG_7615m IMG_7581m