Nj.E. g-din Hajnc Vilhelm, ambasador Nemačke u Srbiji, pozvao je Njegovo Kraljevsko Visočanstvo Prestolonaslednika Aleksandra da prisustvuje sinoć pozorišnoj predstavi „Crvenkapa” u izvođenju pozorišta „Boško Buha”, u kulturnom centru „Vuk Karadžić” u Beogradu. Ambasada Nemačke svake godine tradicionalno podržava ovu predstavu za decu iz sirotišta i socijalno ugroženih grupa.

Njegovo Kraljevsko Visočanstvo Prestolonaslednik Aleksandar i Nj.E. g-din Hajnc Vilhelm obratili su se gostima. „Veoma sam srećan što sam ponovo sa vama na božićnoj predstavi u organizaciji nemačke ambasade. Nemački ambasador i njegova supruga nastavljaju ovu predivnu tradiciju i pozivaju vas da uživate u predstavi. Fondacija moje supruge Princeze Katarine takođe organizuje prijeme za hiljadu dece, svake godine za Božić, i mi se unapred radujemo što ćemo vas videti 5. januara u Belom Dvoru”, rekao je Prestolonaslednik.

Humanitarna Fondacija Nj.K.V. Princeze Katarine obezbedila je trideset besplatnih karata za decu bez roditeljskog staranja u Beogradu. Deca su bila veoma srećna što su dobila priliku da uživaju u ovoj prelepoj predstavi i božićnim praznicima, jer sva deca zaslužuju da dožive čarolije iz bajki.

IMG_7561m IMG_7689m IMG_7615m IMG_7581m