Фондација Њ.К.В. Принцезе Катарине донирала је Општој болници у Пријепољу кардиолошки ултразвучни апарат за прегледе кардио –васкуларних пацијената. Ултразвук, у вредности од 6.400.000 динара без урачунатог ПДВ-а, који поседује две сонде – кардиолошку и доплер, за преглед крвних судова, веома је вредан и значајан уређај. Први пацијенти већ су обавили прегледе у болници у Пријепољу.

Захваљујући великодушности госпође Анке Ерне, која несебично помаже, пацијенти из Пријепоља и околине неће више морати да одлазе у друге градове како би урадили овај веома значајан преглед.

Принцеза Катарина веома је захвална на овој великодушној донацији, посебно у овим тешким временима и у тренутку када је кардиолошки ултразвучни апарат био преко потребан болници у Пријепољу.

У име лекара и целокупног медицинског особља у Општој болници у Пријепољи, директор ове установе Др Зоран Дробњак захвалио је господји Анки Ерне и Фондацији Принцезе Катарине на овој важној донацији. „Захваљујући овој веома значајној донацији, у Општој болници у Пријепољу обављаће се поуздана дијагностика кардио – васкуларних пацијената”, рекао је дирекор пријепољске болнице Др Зоран Дробњак.