Njeno Kraljevsko Visočanstvo Princeza Katarina posetila je danas Zavod za sport i medicinu sporta i poklonila ovoj ustanovi 5 terapeutskih kreveta u vrednosti od 10.000,00 evra koji su obezbeđeni zahvaljujući humanitarnim organizacijama Lajflajn Čikago i Lajflajn Toronto.

Princezu je dočekao direktor Zavoda za sport i medicinu sporta g-din Goran Bojović koji se zahvalio na donaciji i upoznao Princezu sa aktivnostima Zavoda i predočio joj dalje potrebe ove reprezentativne ustanove.

Princeza Katarina je istakla da se nada će ovom donacijom bar malo olakšati rad Zavoda za sport i sportsku medicinu, i da njena Fondacija vredno radi na tome da se zahtevi medicinskih ustanova ispune, jer zna da su potrebe velike.

„Moj suprug Prestolonaslednik Aleksandar i ja nastavićemo istim tempom da pomažemo. Želim da kažem da bez naših prijatelja i ljudi iz dijaspore ne bi bila moguća, zato im se najiskrenije zahvaljujem na pruženoj pomoći“ – istakla je Princeza Katarina.

Njihova Kraljevska Visočanstva Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina prisustvovali su juče u Palati Srbije svečanoj akademiji povodom obeležavanja šezdesetogodišnjice postojanja Zavoda za sport i medicinu sporta, i tom prilikom je Njenom Kraljevskom Visočanstvu direktor ove ustanove g-din Goran Bojović uručio zahvalnicu za pomoć koju Fondacija Princeze Katarine pruža ovoj važnoj ustanovi.

Specijalni terapeutski kreveti koje je Princeza Katarina donirala Zavodu za sport i medicinu sporta G-din Goran Bojović, direktor Zavoda za sport i medicinu sporta i Nj.K.V. Princeza Katarina sa zaposlenima u ovoj ustanovi G-din Goran Bojović, direktor Zavoda za sport i medicinu sporta i Nj.K.V. Princeza Katarina sa medicinskim osobljem ove ustanove G-din Goran Bojović, direktor Zavoda za sport i medicinu sporta i Nj.K.V. Princeza Katarina sa zaposlenima u ovoj ustanovi