Његово Краљевско Височанство Престолонаследник Александар био је данас домаћин деци из основне школе „Јован Дучић“, која су извела представу за децу без родитељског старања, под називом „Вук Караџић“, у присуству Њене Екселенције г-ђе Џулије Фини, амбасадорке Аустралије. Представу су организовали Фондација Њ.К.В. Принцезе Катарине и аустралијска амбасада у Београду.

„Веома сам срећан што сте моји гости овде. Моја супруга, принцеза Катарина, шаље вам најтоплије поздраве. Она није са нама данас, али ви знате да су њена љубав и њене мисли увек са вама. Бели Двор је и ваш дом, и ми се овде често срећемо. Сигуран сам да ћете уживати у представи коју ће извести ваши пријатељи из основне школе „Јован Дучић“. Моја супруга Принцеза Катарина и ја се радујемо поновном сусрету са вама 5. јануара, на традиционалном Божићном пријему који организујемо за вас сваке године. Посебно бих желео да се захвалим Њеној Екселенцији г-ђи Фини на организовању ове представе у којој ћете уживати“, рекао је Њ.К.В. Престолонаследник Александар.

Двадесет седморо деце из IV разреда ОШ „Јован Дучић“, дошло је данас у Бели Двор да својим пријатељима из домова за децу без родитељског старања донесу осмех и срећу. Представу је гледало 67 деце и 13 наставника из три дома – „Ј.Ј. Змај“, „ Моша Пијаде“, и „Дринка Павловић“, и прихватилишта „Чаробни свет“. Након представе г-ђа Фини обрадовала је децу поклонима и колачима.

IMG_7077m IMG_7049m IMG_6992m