Njegovo Kraljevsko Visočanstvo Prestolonaslednik Aleksandar bio je danas domaćin deci iz osnovne škole „Jovan Dučić“, koja su izvela predstavu za decu bez roditeljskog staranja, pod nazivom „Vuk Karadžić“, u prisustvu Njene Ekselencije g-đe Džulije Fini, ambasadorke Australije. Predstavu su organizovali Fondacija Nj.K.V. Princeze Katarine i australijska ambasada u Beogradu.

„Veoma sam srećan što ste moji gosti ovde. Moja supruga, princeza Katarina, šalje vam najtoplije pozdrave. Ona nije sa nama danas, ali vi znate da su njena ljubav i njene misli uvek sa vama. Beli Dvor je i vaš dom, i mi se ovde često srećemo. Siguran sam da ćete uživati u predstavi koju će zvesti vaši prijatelji iz osnovne škole „Jovan Dučić“. Moja supruga Princeza Katarina i ja se radujemo ponovnom susretu sa vama 5. januara, na tradicionalnom Božićnom prijemu koji organizujemo za vas svake godine. Posebno bih želeo da se zahvalim Njenoj Ekselenciji g-đi Fini na organizovanju ove predstave u kojoj ćete uživati“, rekao je Nj.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar.

Dvadeset sedmoro dece iz IV razreda OŠ „Jovan Dučić“, došlo je danas u Beli Dvor da svojim prijateljima iz domova za decu bez roditeljskog staranja donesu osmeh i sreću. Predstavu je gledalo 67 dece i 13 nastavnika iz tri doma – „J.J. Zmaj“, „ Moša Pijade“, i „Drinka Pavlović“, i prihvatilišta „Čarobni svet“. Nakon predstave g-đa Fini obradovala je decu poklonima i kolačima.

IMG_7077m IMG_7049m IMG_6992m