Њ.К.В. Престолонаследник Александар са поносом најављује да ће Краљевски комплекс у Београду бити део обележавања Светског дана туризма у Србији, које се спроводи у сарадњи са и на иницијативу Министарства трговине, туризма и телекомуникација.

Једна од првих одлука Престолонаследника Александра, након повратка Краљевске породице у Србију 2001. године, била је отварање капија Дворског комплекса за посетиоце. Њихова Краљевска Височанства Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина су увек изузетно срећни када људи из Србије и целог света дођу у посету.

Бесплатни обиласци Краљевског комплекса поводом Светског дана туризма биће организовани у понедељак, 27. септембра и уторак, 28. септембра. Посета је могућа само путем организованих тура. За све информације о томе како током овог догађаја можете посетити Краљевски комплекс потребно је да позовете +38164 8545 584 (радним данима, од 8 до 16 часова) или путем електронске поште – [email protected], како бисте резервисати место у оквиру организованог обиласка.

Поштовање мера против пандемије је обавезно.