NJ.К.V. Prestolonaslednik Aleksandar sa ponosom najavljuje da će Кraljevski kompleks u Beogradu biti deo obeležavanja Svetskog dana turizma u Srbiji, koje se sprovodi u saradnji sa i na inicijativu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Jedna od prvih odluka Prestolonaslednika Aleksandra, nakon povratka Кraljevske porodice u Srbiju 2001. godine, bila je otvaranje kapija Dvorskog kompleksa za posetioce. Njihova Кraljevska Visočanstva Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Кatarina su uvek izuzetno srećni kada ljudi iz Srbije i celog sveta dođu u posetu.

Besplatni obilasci Кraljevskog kompleksa povodom Svetskog dana turizma biće organizovani u ponedeljak, 27. septembra i utorak, 28. septembra. Poseta je moguća samo putem organizovanih tura. Za sve informacije o tome kako tokom ovog događaja možete posetiti Кraljevski kompleks potrebno je da pozovete 064 8545 584 (radnim danima, od 8 do 16 časova) ili putem elektronske pošte – [email protected], kako biste rezervisati mesto u okviru organizovanog obilaska.

Poštovanje mera protiv pandemije je obavezno.