Њено Краљевско Височанство Принцеза Катарина данас прославља рођендан уз јединствену рођенданску жељу – да сви дамо посебно место у нашим срцима онима којима је то потребно и да никада не заборавимо колико то другима значи.

Принцеза Катарина се топло захваљује свима који су јој послали рођенданске честитке и упућује људима широм света жељу да остану здрави и безбедни у овим тешким временима.

Принцеза Катарина ће наставити да помаже нашој земљи и грађанима Србије и Републике Српске са истим ентузијазмом и снагом којом то чини више од 30 година и позива све да учине колико могу и да пруже подршку онима којима је потребна.

Њено Височанство такође упућује искрену захвалност свима који свих ових година подржавају њен труд и напоре, као и рад њене Фондације у Београду и Лајфлајн хуманитарне организације са канцеларијама у Чикагу, Њујорку, Торонту, Лондону и Атини, а које су под покровитељством Њ.К.В. Принцезе Катарине.

На следећем видео линку испод текста можете погледати годишњи филм о активностима и реализованим донацијама Њ.К.В. Принцезе Катарине и Краљевске породице током претходне године: