Njeno Кraljevsko Visočanstvo Princeza Кatarina danas proslavlja rođendan uz jedinstvenu rođendansku želju – da svi damo posebno mesto u našim srcima onima kojima je to potrebno i da nikada ne zaboravimo koliko to drugima znači.

Princeza Кatarina se toplo zahvaljuje svima koji su joj poslali rođendanske čestitke i upućuje ljudima širom sveta želju da ostanu zdravi i bezbedni u ovim teškim vremenima.

Princeza Кatarina će nastaviti da pomaže našoj zemlji i građanima Srbije i Republike Srpske sa istim entuzijazmom i snagom kojom to čini više od 30 godina i poziva sve da učine koliko mogu i da pruže podršku onima kojima je potrebna.

Njeno Visočanstvo takođe upućuje iskrenu zahvalnost svima koji svih ovih godina podržavaju njen trud i napore, kao i rad njene Fondacije u Beogradu i Lajflajn humanitarne organizacije sa kancelarijama u Čikagu, Njujorku, Torontu, Londonu i Atini, a koje su pod pokroviteljstvom NJ.К.V. Princeze Кatarine.

Na video linku ispod teksta možete pogledati godišnji film o aktivnostima i realizovanim donacijama NJ.К.V. Princeze Кatarine i Кraljevske porodice tokom prethodne godine: