Vaskršnji bazar rukotvorina žena izbeglica i dece sa posebnim potrebama, biće svečano otvoren u petak, 23. marta u BIG FASHION šoping centru, ulica Višnjička 84, Beograd.
Bazar će otvoriti Njihova Kraljevska Visočanstva Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina zajedno sa gospodinom Vladimirom Cucićem, komesarom Komesarijata za izbeglice i migrante Republike Srbije, u prisustvu predstavnika diplomatskog kora i brojnih zvanica iz kulturnog i javnog života Srbije.
Fondacija Nj.K.V. Princeze Katarine već dugi niz godina organizuje tradicionalne božićne i vaskršnje bazare sa ciljem da pomogne raseljenima, izbeglicama i socijalno ugroženim kategorijama da prodaju svoje proizvode i zarade, kako bi najveće hrišćanske praznike proveli sa svojim porodicama neopterećeni finansijskim problemima. Više od 40 žena i dece iz cele Srbije izlaže na ovogodišnjem bazaru, a sav prihod je namenjen za pomoć ovim ugroženim kategorijama.
Vaskršnji bazar biće otvoren u petak, 23. marta od 11 do 22 sata i u subotu, 24. marta od 10 do 22 sata, u BIG FASHION šoping centru, ulica Višnjička 84, Beograd.