Njeno Kraljevsko Visočanstvo Princeza Katarina posetila je, kao i svake godine na Vaskrs, mališane iz beogradskih dečijih bolnica i tom prilikom ih obradovala vaskršnjim paketićima sa igračkama i slatkišima. Njeno Kraljevsko Visočanstvo Princeza Katarina je u društvu svoje sestre gospođe Beti Rumeliotis, obišla decu iz Univerzitetske dečije bolnice u Tiršovoj, kao i mališane iz specijalne bolnice za dečije plućne bolesti i tuberkolozu „Dr Dragiša Mišović“.

„Moja Fondacija i ja i ove godine smo u tradicionalnoj poseti našim zdravstvenim ustanovama za decu. Ovde smo kako bismo lekarima olakšali lečenje dece, a mališanima bar malo ulepšali najveći hriščanski praznik – Vaskrs. Današnju donaciju obezbedili smo u saradnji sa Lajflajn organizacijom iz Čikaga, kao i sa brojnim donatorima, našim prijateljima, humanim ljudima i kompanijama. Svim lekarima i dečici želim srećan Vaskrs i mnogo radosti i ljubavi. Hristos vaskrse!“, rekla je Princeza Katarina.

Princeza Katarina zahvalila je humanitarnoj organizaciji Lajflajn Čikago čiji je pokrovitelj, kao i gospodinu Vilku Egeru na donaciji specijalnih igračaka za rehabilitaciju dece.