Njihova Kraljevska Visočanstva Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina i ove godine domaćini su tradicionalnih božićnih prijema za više od 1000 dece bez roditeljskog staranja.

Deca bez roditeljskog staranja, romska deca, deca izbeglice i deca sa invaliditetom, starosti od tri do dvanaest godina, iz domova i udruženja širom Srbije, imala su priliku da se raduju Božiću zajedno sa Njihovim Kraljevskim Visočanstvima u Belom dvoru. Njegovo Preosveštenstvo Vladika moravički g. Antonije objasnio je deci pravi smisao Božića i njegov značaj.

U toku dana održana su tri prijema na kojima su deca uživala u divnim poklonima i Deda Mrazu, animatorima iz ansambla „Čigra“, kao i u muzičkom programu Hora šabačke eparhije „Sveti Jovan Bogoslov“.

Dona Sekulić, članica borda direktora organizacije Lajflajn Čikago, Daniela Čeliković i dr Aleksandra Milićević, predstavnice humanitarne organizacije Lajflajn Njujork, kao i Nataša Davidov, član borda Lajflajn Velika Britanija, pomagale su Njihovim Kraljevskim Visočanstvima prilikom podele poklona deci.

Ovi prijemi ne bi bili održani bez velike pomoći humanitarne organizacije Lajflajn Čikago, koja radi pod pokroviteljstvom Nj.K.V. Princeze Katarine kao i brojnih donatora, među kojima su ambasada Mjanmara, kompanije Marbo a company of Pepsico, Chunga Lunga, Mogyi, STR Vrabac, Balon Centar, Coca-Cola, Megaplast, Pekara „30“, kao i međunarodne škole gimnazija „Milena  Pavlović Barili“, The International School of Belgrade, The British International School of Belgrade, Russian School, Prima International School, Deutche Schule Belgrad, Brook Hill International School.

Njihova Kraljevska Visočanstva zahvaljuju svim donatorima koji su pomogli da i ove godine budu održani prijemi za decu i svi zajedno im ulepšaju praznik.

Nj.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar na tradicionalnom božićnom prijemu u Belom dvoru Nj.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar na tradicionalnom božićnom prijemu u Belom dvoru Nj.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar, Njegovo preosveštenstvo vladika moravički g. Antonije, Nj.K.V. Princeza Katarina i Dona Sekullić na tradicionalnom božićnom prijemu u Belom dvoru Nj.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar, Njegovo preosveštenstvo vladika moravički g. Antonije, Nj.K.V. Princeza Katarina i Dona Sekullić na tradicionalnom božićnom prijemu u Belom dvoru Nj.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar na tradicionalnom božićnom prijemu u Belom dvoru Nj.K.V. Princeza Katarina na tradicionalnom božićnom prijemu u Belom dvoru Nj.K.V. Princeza Katarina na tradicionalnom božićnom prijemu u Belom dvoru Nj.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar, Njegovo preosveštenstvo vladika moravički g. Antonije i Nj.K.V. Princeza Katarina na tradicionalnom božićnom prijemu u Belom dvoru Nj.K.V. Princeza Katarina na tradicionalnom božićnom prijemu u Belom dvoru Nj.K.V. Princeza Katarina na tradicionalnom božićnom prijemu u Belom dvoru Nj.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar, Njegovo preosveštenstvo vladika moravički g. Antonije, Nj.K.V. Princeza Katarina, Dona Sekullić, Danijela Čeliković, Aleksandra Milićević, Nataša Davidov i Jugoslav Čeliković sa decom na tradicionalnom božićnom prijemu u Belom dvoru Božićni prijem na Belom dvoru