Njeno Kraljevsko Visočanstvo Princeza Katarina posetila je danas sigurnu kuću u Beogradu i direktorki ove ustanove g-đi Vesni Stanojević uručila pakete sa odećom, obućom i sredstvima za higijenu, dok je mališanima koji borave u sigurnoj kući darivala igračke. Sredstva za isporučenu pomoć obezbeđena su zahvaljujući humanitarnoj organizaciji Lajflajn Čikago čiji je patron Princeza Katarina.

Princeza je zajedno sa svojim saradnicima iz Fondacije Princeze Katarine obišla Sigurnu kuću i u razgovoru sa direktorkom ove ustanove g-đom Vesnom Stanojević najavila da će u budućnosti pažnja Fondacije biti usmerena na pomoć sigurnoj kući. Princeza je najavila da će u budućnosti zajedno sa svojim saradnicima raditi na kontinuiranom rešavanju problema nezaposlenosti žena koje borave u Sigurnoj kući jer je po njenom mišljenju to osnova na kojoj žene mogu da grade svoju izvesniju budućnost.

Nj.K.V. Princeza Katarina sa mališanima prilikom obilaska Sigurne kuće Deo pomoći koju je Princeza Katarina donirala Sigurnoj kući Nj.K.V. Princeza Katarina i g-đa Vesna Stanojević prilikom obilaska Sigurne kuće Nj.K.V. Princeza Katarina i g-đa Vesna Stanojević prilikom obilaska Sigurne kuće