Nj.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar svake godine tradicionalno nagrađuje više od 600 najboljih srednjoškolaca iz Srbije i Republike Srpske. Svaka srednja škola u Srbiji i Republici Srpskoj bira najboljeg maturanta, kojem Fondacija za obrazovanje i kulturu Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra dodeljuje pohvalnicu i prigodan poklon u znak priznanja za njihove izuzetne rezultate postignute u srednjoj školi.

Po prvi put ove godine ceremonija obraćanja organizovana je u virtuelnom prostoru, a pohvalnice i pokloni poslati su učenicima na adrese njihovih škola i biće im uručeni od strane predstavnika škola.Na videima ispod možete pogledati obraćanja Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra, ministra prosvete Republike Srbije Nj.E. g. Mladena Šarčevića, njegove koleginice iz Republike Srpske Nj.E. g-đe Natalije Trivić, menadžera za odnose sa vladom za Evropu, Bliski Istok i Afriku kompanije NCR g-đice Nine Čaprić, direktorke marketinga LINKgroup kompanije, g-đe Milice Zorić i najbolje atletičarke Srbije g-đice Ivane Španović.

Njegovo Kraljevsko Visočanstvo Prestolonaslednik Aleksandar istakao je da je veoma zahvalan što je njegova Fondacija za obrazovanje imala sponzorstvo korporacije NCR, na čemu im je najtoplije zahvalio.

Najbolji maturanti svih srednjih škola u Srbiji i Republici Srpskoj sa zadovoljstvom su primili vest da će kompanija Link Group dodeliti 30 stipendija za svoju prestižnu ITA akademiju.

Molim vas pogledajte našu internet prezentaciju na sledećem linku:

https://royalfamily.org/prijem-za-najbolje-maturante/?lang=lat