Zahvaljujući Ambasador grupi Humanitarne organizacije Lajflajn Čikago, Fondacija Nj.K.V. Princeze Katarine isporučila je vrednu donaciju Osnovnoj školi „Jovan Dučić“ u Bijeljini, u Republici Srpskoj za novu školsku biblioteku. Biblioteka je otvorena u znak sećanja na doktorku farmacije Dejnu Les.

Realizacijom ove donacije, biblioteka je dobila nove podove, vrata i police za knjige. Školi “Jovan Dučić” obezbeđeno je i 15 kompleta novih školskih udžbenika za učenike od prvog do osmog razreda.

„Veoma sam zahvalna Ambasador grupi Humanitarne organizacije Lajflajn Čikago koja već dugi niz godina u kontinuitetu pomaže našoj deci. Zahvaljujući naporima Lajflajn Čikaga, ranije je ovoj školi obezbeđen sistem grejanja, a sada i nova biblioteka. Posebno sam srećna jer će deca sada imati ovu veoma važnu biblioteku u kojoj će moći da uživaju u sređenom prostoru“, rekla je Nj.K.V. Princeza Katarina.

Dejan Vuković, direktor škole „Jovan Dučić“, izrazio je zahvalnost Ambasador grupi Lajflajn Čikago i Fondaciji Nj.K.V. Princeze Katarine u ime učenika i nastavnika ove škole na donaciji od izuzetne važnosti.