Nj.K.V. Princeza Katarina danas proslavlja rođendan uz iskrenu rođendansku želju da svi budemo ljubazni prema porodici i našim najmilijima, našim prijateljima i prema svima oko nas, i da im pružimo pomoć. Jer kada to uradimo, tada istinski možemo osetiti kolika je radost davanja.

Princeza Katarina se toplo zahvaljuje svima koji su joj poslali rođendanske čestitke i upućuje svoje želje ljudima širom sveta da ostanu zdravi i bezbedni u ovim teškim vremenima, i da se ujedine i pomažu i podržavaju jedni druge, zarad bolje budućnosti sveta u kom živimo.

Njeno Kraljevsko Visočanstvo će nastaviti da pomaže našoj zemlji i građanima Srbije i Republike Srpske sa istim entuzijazmom i snagom kojom to čini više od 30 godina i poziva sve da učine koliko mogu i da pruže podršku onima kojima je potrebna, jer život je mnogo bolji kada svi znaju koliko je velika radost davanja drugima.

Princeza Katarina takođe upućuje iskrenu zahvalnost svima koji predano i neumorno podržavaju njen trud i napore da unese pozitivne promene u životima ljudi svih ovih godina, kroz rad Lajflajn humanitarnih organizacija u Čikagu, Njujorku, Torontu, Londonu i Atini, koje su sve pod pokroviteljstvom Nj.K.V. Princeze Katarine više od 25 godina, kao i rad njene Fondacije u Beogradu.

Na sledećem linku možete pogledati godišnji film o aktivnostima i uručenoj pomoći Nj.K.V. Princeze Katarine i Kraljevske porodice tokom prethodne godine: